RIESENKIND – STUDIO VOOR VISUELE COMMUNICATIE

Weet je nog hoe je als kind onder het tuinhek door piepte, om te kijken wat erachter was? Hoe je de brandgang ontdekte, en het pleintje om de hoek waar je zo lekker kon stoepkrijten? Riesenkind houdt van verkenningstochten. Op zoek gaan naar onontdekte zijwegen, olifantenpaadjes beginnen, over slootjes springen in plaats van de brug nemen, en links afslaan waar je rechtdoor verwacht.

Met grote ogen kijkt Riesenkind de wereld in. Het ontwikkelt concepten, ontwerpt en illustreert. Vat ideeën en imago’s, plannen en producten samen in één beeld. Een beeld dat alles zegt. Sober als het moet, uitbundig als het mag – maar altijd een beeld waar anderen op hun beurt met grote ogen naar kijken.

Riesenkinds manier van werken leidt tot ontwerpen waarmee je de wereld bestormt, die je het tuinhek over helpen, die voor een knetterlancering zorgen, of zo je wilt: een aanrijroute vormen naar de sterren.

Afra Dijkstra en Stef van Zimmeren vormen Riesenkind. Er zijn mensen die niet wakker liggen van een apostrof die andersom staat. Wij wel. Veel van onze ontwerpen zijn mede mogelijk gemaakt door muziek van Josh Homme, PJ Harvey en Nick Drake. Onze kinderen moedigen we aan om buiten de lijntjes te kleuren.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging van Nederlandse Ontwerpers [bno].
Download hier onze algemene voorwaarden.