Logo | Vincent TV Producties

Televisieprogramma’s die verbinden, verwonderen en vermaken. Deze drie termen vormen de essentie van Vincent ter Voert als televisieproducent. Hij maakte eerder furore met programma’s als Ali B op volle toeren en Maestro voor AVROTROS, waarbij twee verschillende subculturen of genres bij elkaar komen om vervolgens het beste bij elkaar naar boven te halen. Als een scheikundig experiment.

Dit seizoen (2015) is de productie I can make you a supermodel te zien op RTL5, waarbij de Amerikaanse modellenscout Paul Fisher meisjes van de straat, de manege of het terras plukt, om ze vervolgens klaar te stomen voor een glansrijke topmodellencarrière. In 2016 zal de productie Mr. Frank Visser doet uitspraak met Viktor Brand te zien zijn op SBS6.

Als metafoor voor de kernpunten van Vincent TV producties (verbinden, verwonderen, vermaken) kwamen we tot een dubbelster: een baan van twee evenwichtig cirkelende sterren die elkaars baan en zwaarte beïnvloeden, uiteindelijk samenkomen en explosief uitgroeien tot een supernova.

2015 Vincent TV Producties art direction, grafisch ontwerp www.vincenttvproducties.nl